Doelgroep

Iedereen met passie voor audio is welkom in onze klas. Ondanks het parttime karakter is Sound Education een pittige opleiding, dus motivatie is wel een vereiste. We richten ons in de eerste plaats op mensen die serieus zijn en van audio hun beroep willen maken, maar niet in de gelegenheid zijn een fulltime opleiding op dit gebied te volgen.

Doelstelling

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij in je levensonderhoud kunt gaan voorzien met jouw passie als audiovisueel specialist. Als sound designer, film composer, dubbing mixer, foley artist, ADR editor, producer, music supervisor, te veel om op te noemen bijna (voor nadere toelichting, zie ons item “carriere opties”). Ook kunnen Sound Education studenten er na afloop van de opleiding voor kiezen hun eigen audiovisuele studio te starten.

Naast alle audio gerelateerde lessen word er ook stil gestaan bij de zakelijke kant van het vak. Wat is de beste manier van solliciteren in de audiovisuele sector, hoe kom je in de praktijk aan klussen en hoe start je een eigen bedrijf. Er is nazorg op dit gebied mocht dat nodig zijn, ook na de opleiding blijven we bereikbaar. Een stappenplan voor na de opleiding, network events en persoonlijke ontwikkeling worden ook behandeld. Omdat we jouw kansen om in je levensonderhoud te kunnen voorzien met iets wat je graag doet, willen maximaliseren!