Vooropleiding?

AV Sound Education stelt geen specifieke eisen aan de vooropleiding van de student(e). Omdat alle onderwerpen worden uitgelegd in normale omgangstaal met een minimum aan onnodige wis- en natuurkunde, is er geen specifieke voorkennis of vooropleiding vereist. Wel is het een plus als je enige basale ervaring hebt met een DAW (zoals bijvoorbeeld ProTools, Logic, Cubase, Reaper of Studio One). De opleiding is gericht op wat er in de praktijk van je verwacht wordt.

Het is noodzakelijk dat je serieus bent in je ambities om van audio je beroep te maken, AV Sound Education is namelijk (ondanks het parttime karakter) een pittige opleiding. Mocht je daarom moeilijkheden hebben met leren, concentratie en dergelijke, is het goed van tevoren even contact op te nemen. Je kunt bellen met 030-302 14 69 tijdens kantoor uren, of spreek in dan bellen we je snel terug. Ook in het geval van psychiatrische problemen is het noodzakelijk voor inschrijving contact op te nemen. Het niveau van de AV Sound Education opleiding kan worden ingeschat als MBO+ niveau.
 
Noodzakelijk is dat je (i.v.m. het huiswerk) de beschikking hebt over een computer (een PC of Mac). Dit kan zowel een desktop zijn als een laptop (een laptop is dus niet verplicht, zolang je maar een computer hebt om thuis je huiswerk op te maken). Twijfel je aan de specificaties van jouw computer, of wil je een computer kopen: mail ons gerust om advies in te winnen.
Mocht het wegens omstandigheden zo zijn, dat je niet in staat bent het huiswerk te maken wegens bijvoorbeeld een defecte computer, dan zal AV Sound Education zich inspannen om een locatie met computer ter beschikking van de student(e) te stellen.